понеділок, 28 вересня 2009 11:27

"В 4-му і 5-му раундах я трохи побоювався за Віталія" - Тайсон

"В 4-му і 5-му раундах я трохи побоювався за Віталія" - Тайсон

Екс-чемпіон світу з боксу у важкій вазі Майк Тайсон заявив, що очікував більш швидкої перемоги Віталія Кличка над Крісом Арреолою.

В ніч з суботи на неділю Кличко-старший завдав американцеві першої в його кар"єрі поразки і захистив титул чемпіона світу за версією WBC.

"Не думав, що поєдинок буде тривати так довго, - заявив Тайсон. - Чекав, що Арреола буде діяти в більш агресивній манері, але Віталій був набагато сильнішим за свого суперника, завдав багато влучних ударів.

До бою мені здавалося, що Кличко виграє набагато швидше. Можливо, починає даватися взнаки вік, адже йому вже 38. В 4-му і 5-му раундах я навіть трохи побоювався за Віталія - здалося, що він трохи стомився, але зумів довести поєдинок до переможного кінця".

Нагадаємо, рефері зупинив бій перед початком 11-го раунду, зарахувавши українцеві перемогу технічним нокаутом. Арреола до зустрічі з Кличком виграв всі 27 поєдинків на професійному рингу.

За матеріалами ТСН, Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"В 4-му і 5-му раундах я трохи побоювався за Віталія" - Тайсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути