пʼятниця, 16 березня 2007 15:59

"Ювентус" включився в боротьбу за Лампарда

 

Туринський "Ювентус" намагатиметься придбати півзахисника лондонського "Челсі" та збірної Англії Френка Лампарда, 28 років, повідомляє Євроспорт.

Справу футболіста веде Стів Кютнер. Напередодні агент зустрівся з віце-президентом "Ювентуса" Роберто Беттегою в Лондоні.

- Ми з Роберто дружимо ще з тих пір, як "б"янконері" ("Ювентус" - ГПУ) хотіли підписати Пола Інса, але він надав перевагу "Інтеру". Беттега приїхав в Лондон, щоб провести декілька робочих зустрічей з представниками клубів Прем"єр-ліги. Він шукає варіанти для посилення "Ювентуса", обговорює можливі трансфері.

Переїзд Лампарда до Турину - справа далека до вирішення, адже на гравця претендують ще декілька грандів європейського футболу, в тому числі "Барселона" та "Реал". "Челсі" теж не хоче прощатися з одним зі своїх лідерів.

- Втримати Френка для нас - принципово. Для футболістів такого класу немає рівноцінної заміни, - заявив виконавчий директор лондонці Пітер Кеньйон.

Ходять чутки, що в списку побажань "Старої синьйори" також фігурують захисник МЮ аргентинець Габріель Хайнце, хавбек "Арсеналу" Жілберту Сілва, а також капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" включився в боротьбу за Лампарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути