понеділок, 12 травня 2008 11:46

"Юта" і "Сан-Антоніо" зрівнюють рахунок в серіях плей-офф НБА

В ніч з неділі на понеділок пройшли чергові ігри плей-офф НБА.

"Юта" зуміла зрівняти рахунок в серії у другому раунді плей-офф з "Лейкерс", хоча спочатку програвала 0-2.

В неділю "Джазмени" виграли другу домашню зустріч, цього разу в овертаймі з рахунком 123:115. За чотири хвилини до кінця четвертої чверті господарі паркетка вели в рахунку "+12", проте примудрилися розгубити перевагу, і кидок каліфорнійця Ламара Одома за чотири секунди до фінальної сирени зрівняв рахунок - 108:108. Правда, підопічні Джері Слоуна в додатковій п"ятихвилинці все ж таки зуміли підтвердити свою перевагу.

Кращим у складі переможців став Дерон Уїльямс, який набрав 29 очок і зробив 14 результативних передач. Мехмет Окур відзначився 18 очками і 11 підборами, а росіянин Андрій Киріленко - 15 балами і 5 блок-шотами. Тепер серія знову переїздить до Лос-Анджелеса, де 14 травня відбудеться п"ята зустріч.

Така сама ситуація склалася і в парі "Нью-Орлеан" - "Сан-Антоніо". Перші дві зустрічі в рідних стінах виграли "Хорнетс", а потім "Сан-Антоніо" двічі підряд переміг у себе вдома. Четвертий матч серії відбувся напередодні і завершився перемогою "Сперз" з рахунком 100:80. Найбільший внесок до перемоги внесли Тім Данкан і Тоні Паркер, які набрали 22 і 21 очко відповідно. Данкан до цього показника додав 15 підборів. Наступна гра в цьому протистоянні пройде в Нью-Орлеані 13 травня.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «"Юта" і "Сан-Антоніо" зрівнюють рахунок в серіях плей-офф НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути