неділя, 01 березня 2009 14:48

"Українська Прем"єр-ліга нагадує вершника без голови" - Димінський

"Українська Прем"єр-ліга нагадує вершника без голови" - Димінський

Почесний президент "Карпат" Петро Димінський бачить іноземця як керівника Прем"єр-ліги.

- Наша Прем"єр-ліга мені нагадує вершника без голови, - почав розмову Петро Димінський.- Із задуманого раніше ми досі нічого не реалізували. Власники клубів створили Прем"єр-ліги з думкою про те, що колись футбол приноситиме прибуток. А зараз єдиною прибутковою організацією в нашому виді спорту є громадська організація Федерація Футболу України. А ми як були донорами, так ними і залишилися.

Потрібно запросити серйозного фахівця з-за кордону

Очолити цю організацію повинна була б незаангажована, професійна людина. В Україні такого не бачу. Тому потрібно запросити серйозного фахівця із-за кордону. Наприклад, непоганий варіант бачу із запрошенням на посаду президента Прем"єр-ліги комерційного директора голландського "Фейєнорда".

Також, є організації, які б нам могли допомогти. Зустрічався з керівництвом структури, яка займалася менеджментом "Манчестера Юнайтед" і "Барселони". Тому, жодних проблем не бачу.

Але все залежатиме від того, яку мету переслідуватимуть власники деяких клубів. Якщо у нас чемпіонат і надалі існуватиме для двох команд - "Динамо" і "Шахтаря", жодне керівництво Прем"єр-ліги нічого не зробить. Якщо ж ми всі житимемо лише тим, щоб створити продукт, який би мав попит, тоді у нас є майбутнє. Вадим Рабинович - не та людина, яка повинна була б очолити Прем"єр-лігу. А як вирішать інші президенти клубів, покаже час.

За матеріалами turnir.com.ua, prosport.lviv.ua, terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Українська Прем"єр-ліга нагадує вершника без голови" - Димінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути