Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 14:03

"Якщо Димінський запросить інопланетянина судити гру, це їм не допоможе" - Маркевич

У Прем"єр-лізі відбувся скандал. На матч 8 туру між "Карпатами" і "Металістом" призначили іноземну бригаду арбітрів. Президент львів"ян Петро Димінський пішов на такий експеримент через страх, що українські рефері можуть "вбити" свистком його підопічних.

- Ні для кого не секрет, що у нас з "Металістом" - особливі стосункии, - признався "Життю як воно є" генеральний директор клубу Олександр Андрійович Ефремов. - У нас зіпсувалися відносини ще два роки тому. Тоді половину складу "Карпат" підкосила епідемія грипу. Ми попросили "Металіст" перенести матч, але керівництво не погодилося. У результаті, нам було зараховано технічну поразку в тій грі.

Боже, скільки після цього бруду на нас вилив "Металіст" і його керівництво. Я вважаю, що ми зробили правильно, що звернулися у Федерацію футболу з проханням про призначення іноземної бригади арбітрів. Роберт Малек - відомий арбітр ФІФА. Я переконаний, що він якісно зробить свою роботу, і у нас не буде претензій до суддівства.

Реакція

Наставник "Металіста" Мирон Маркевич абсолютно не вважає проблемою призначення іноземних рефері на матч з "Карпатами".

- Мені взагалі все одно, хто судитиме цей матч, - признався "Життю" коуч "Металіста". - Хай Димінський хоч інопланетянина запросить, все одно це їм не допоможе. Львів"яни неодноразово поливали мене гряззю і стверджували, що я веду закулісні ігри. Запам"ятаєте: "Металіст" завжди діяв за принципом чесної гри і ніколи нічим подібним не займався. Якщо "Карпати" мене в чомусь звинувачують, то це не від великого розуму. Їм просто заздрісно, що я зміг зробити команду, а вони досі - ні. Я взагалі не розумію, що зробив Димінський з львівським футболом. Ця людина вже впродовж восьми років гробила "Карпати", і йому все одно. Нехай краще доведе справою, що клуб щось може, а не розпускає чутки, які підривають авторитет нашого футболу в Європі.

Судді

Матч в Львові судитиме бригада арбітрів з польського міста Катовіце. Головним рефері призначений 37-річний Роберт Малек. Він часто обслуговував матчі Кубка УЄФА. Також притягувався до відбіркових ігор континентальних форумів. Основний вид діяльності Роберта - робота в поліції. Допомагати йому будуть Кшиштоф Мирмус і Марцин Лис.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Димінський запросить інопланетянина судити гру, це їм не допоможе" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути