Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2009 13:46

"Україна перемогла англійців заслужено" - Срна

"Україна перемогла англійців заслужено" - Срна

У середу, 14 жовтня, вирішиться доля другого місця в шостій групі відбірного раунду Чемпіонату світу 2010. Щоб стати учасником стадії плей-офф, збірній України досить на виїзді виграти в аутсайдера групи - національної команди Андорри.

У свою чергу збірній Хорватії, нашому головному суперникові за друге місце, потрібно перемогти в Астані команду Казахстану і сподіватися на осічку підопічних Олексія Михайличенка. Даріо Срна розповів прес-службі "Шахтаря" про шанси хорватів на вихід в плей-офф.

- Даріо, де тебе застав наш дзвінок?

- В Астані. Шість годин добиралися до столиці Казахстану, вчора ввечері розселилися в готелі.

- Встигнете відновитися до майбутнього матчу?

- Звичайно, такі дальні поїздки стомлюють, але у нас ще залишається важлива гра. Україна виграла в Англії. Я дивився цей матч і хочу сказати, що Україна зіграла дуже добре і виграла заслужено. Вітаю вашу збірну! На жаль, тепер у нас залишається мінімальний шанс, щоб потрапити на Чемпіонат світу.

- Розмовляв зі своїми одноклубниками після матчу Україна - Англія?

- Так, вчора говорив по телефону з Гаєм, привітав його з хорошою грою, побажав успіху. Повторюся, Україна перемогла заслужено. Якщо ж говорити загалом, то я вважаю, що Хорватія більше заслужила другого місця в групі. Але це футбол. Життя триває і потрібно дивитися вперед. Звичайно, ми всі засмучені. Так, теоретичний шанс у нас є. Але я сумніваюся, що Україна не зможе обіграти Андорру. Що ж до нас, то ми всі професіонали, любимо нашу країну і зобов"язані обіграти Казахстан.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Україна перемогла англійців заслужено" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути