понеділок, 12 жовтня 2009 11:55

Перед Англією Назаренко пообіцяв дружині забити гол

Перед Англією Назаренко пообіцяв дружині забити гол

Скільки б не говорили, що слабка (прекрасна) стать не дуже добре розбирається у футболі, факти доводять зворотнє.

Ганна Назаренко: "Сергій обіцяв мені, що заб"є"

- Сергійко - молодець, добре зіграв і все вирішив одним ударом, - вважає дружина одного з героїв матчу - дніпропетровця Сергія Назаренка - Ганна. - А в цілому гра вийшла дуже напруженою, особливо останні хвилини. Здавалося, вони тривали цілу вічність. Я дивилася матч на стадіоні зі своїми близькими, звичайно, переживала - я завжди хвилююся за Сергія, за команду. Велику роль зіграло те, що нам відступати було нікуди. Перемога була потрібна за всяку ціну, інакше все пропало б. Тому хлопці дивилися на Англію не як на гранда футболу, а як на суперника, якого потрібно було пройти. Вони зібралися і дали бій, тільки хотілося б, щоб таке траплялося частіше.

Ніякий віщий сон мені не снився, я просто була впевнена в хлопцях так само, як і в тому, що Сергій заб"є, оскільки він обіцяв мені це перед грою. Він майже завжди забиває, коли пообіцяє, так що тепер частіше братиму з нього слово (посміхається). Напевно, це у нього є якесь передчуття. Не можу сказати, що цей гол став для мене найбільш пам"ятним, мені всі його м"ячі однаково подобаються, адже він їх присвячує мені.

Після гри ми не бачилися. По телефону я запитала, чому він пішов з лавки запасних, після того, як його замінили. Невже він на щось образився? Сергій відповів, що дуже сильно переживав і просто не зміг витримати напруги до кінця.

Любов Шевченко: "Просто потрібно вірити"

- Матч збірної України ми, звичайно, дивилися. І я сама наперед знала, що все закінчиться добре, - зізналася мама капітана збірної України Андрія Шевченка - Любов Миколаївна. - чи турбувалася я, коли син не забив пенальті? Ви знаєте, сам Андрій завжди говорить, що футбол - командна гра. І я з ним повністю згодна. Не забив один гравець - заб"є інший. Головне - вірити в перемогу. І я вірила, і вся Україна.

Марія Ротань: "Свербів ніс - до перемоги!"

- Суботній матч мені дуже сподобався, - говорить дружина півзахисника "Дніпра" і збірної Руслана Ротаня Маша. - Руслан розповідав, що англійці не програли жодного матчу з восьми. "Ну, - гадаю, - нічого нам не світить, там гравці швидкісні, вони нам не дадуть взагалі до м"яча доторкнутися". На ділі виявилось, що це найзвичайніша команда, якій можна забивати і яка може так само програти, як і всі інші.

Я матч дивилася на стадіоні і, звичайно, дуже сильно переживала, особливо останні три хвилини, які видалися вічними. Але ви знаєте, напередодні мені приснився хороший сон і позитивний результат. А крім того, всю гру у мене свербів ніс, для мене це означає перемогу. Тому десь в глибині душі знала, що все закінчиться добре, не можуть же англійці весь час тільки вигравати. Тим більше що на стадіоні була прекрасна атмосфера і уболівальники так несамовито підтримували наших хлопців. Але перед грою я нічого не хотіла говорити, щоб не наврочити.

Після гри ми бачилися з Русланом всього дві хвилини, потім я поїхала в аеропорт проводити його, і вони відразу полетіли до Києва. Ось і виходить, що чоловіка бачу тільки по телевізору і в аеропорту.

За матеріалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Перед Англією Назаренко пообіцяв дружині забити гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути