понеділок, 12 жовтня 2009 10:09

"Шевченко попросив пробити пенальті" - Мілевський

"Шевченко попросив пробити пенальті" - Мілевський

У суботньому відбірному матчі ЧС-2010 збірних України та Англії форвард київського "Динамо" Артем Мілевський провів один з найкращих матчі в сезоні: і пенальті заробив, захисників англійців постійно тримав у напрузі. Після закінчення гри нападаючий відзначив, що вирішальним в перемозі української команди став потужний в її виконанні початок поєдинку.

"Сьогодні збірна України дуже потужно стартувала в грі, а наші зусилля увінчав зароблений пенальті і вилучення голкіпера Англії, - цитує Мілевського "Блик-Спорт". - Момент на 15-ій хвилині став переломним у грі в нашу користь. Що стосується пенальті, то Андрій - давній штатний пенальтист збірної. Перед ударом він попросив мене, щоб я поступився йому правом пробити. Хто бив, неважливо, головне, що Україна виграла. Хочу попросити всіх скептиків, щоб більше нас підтримували, і тоді збірна України гратиме так, як у матчі з Англією".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко попросив пробити пенальті" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути