четвер, 10 грудня 2009 16:58

"Україна організує Євро-2012 в чотирьох містах" - Лісткевич

"Україна організує Євро-2012 в чотирьох містах" - Лісткевич

Колишній президент Польського футбольного Союзу (PZPN) Міхал Лісткевич висловив впевненість в том, що УЄФА підтвердить право Донецька, Львова та Харкова приймати матчі Євро-2012.

"Спочатку я був скептичний, але тепер я вже знаю, що Україна організує турнір в чотирьох містах, - вважає екс-голова PZPN. - Я розмовляв з декількома особами в УЄФА і видається, що таке рішення можна передрікати", - заявив Лісткевич в інтерв"ю Polska The Times.

Нагадаємо, що 10-11 грудня у португальському місті Фуншал відбудеться засідання Виконавчого комітету УЄФА, на якому буде затверджено остаточний список приймаючих міст Євро-2012, а також визначено арену фінального матчу турніру.

Нагадаємо, що на травневому засіданні Виконкому УЄФА у Бухаресті було затверджено лише одне місто з боку України − Київ, а Донецьку, Львову та Харкову було надано час до 30 листопада 2009 року, аби виконати необхідні умови щодо підготовки стадіонів, інфраструктури аеропортів, регіонального транспорту, розміщення тощо.

За матеріалами ТСН, 2012ua.net

Зараз ви читаєте новину «"Україна організує Євро-2012 в чотирьох містах" - Лісткевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути