вівторок, 15 липня 2008 16:18

"Україна для проведення Євро зробить роботу , на яку може піти 10 років", - австрійський канцлер

Австрія пропонує Україні передати свій досвід з підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомив федеральний канцлер Австрії Альфред Гузенбауер 15 липня в Києві в ході урядових переговорів в розширеному складі.

"Перед Україною стоїть дуже багато завдань, пов"язаних з проведенням Євро-2012. За чотири роки потрібно зробити роботу, на яку може знадобитися 10 років. Необхідні великі зусилля, щоб Євро-2012 провести на високому рівні. Зі свого боку, австрійський уряд може поділитися своїм досвідом в проведенні Євро-2008, і ви можете розраховувати на нашу підтримку і допомогу", - сказав він.

На думку канцлера Австрії, проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року може сприяти активізації співпраці між Україною і Австрією.

У свою чергу, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала австрійський уряд з успішним проведенням Євро-2008. "Це для нас зразок, і ви сьогодні можете передати Україні естафету проведення Євро-2012 разом зі своїм досвідом", - сказала вона.

Розділ українського уряду також виразив зацікавленість в пропозиції Австрії надати допомогу і підтримку в підготовці персоналу для роботи на Євро-2012.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «"Україна для проведення Євро зробить роботу , на яку може піти 10 років", - австрійський канцлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути