Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 08:54

"Удома з "Олімпіком" ми грали переконливіше"

"Удома з "Олімпіком" ми грали переконливіше"

Наставник "Зеніту" Дік Адвокат не міг не радіти перемозі своєї команди у першому матчі 1/4 фіналу Кубка УЄФА над "Баєром" на його полі 4:1, проте закликав усіх завчасно не святкувати вихід у півфінал.

- Ми заслужили цю перемогу, показавши навіть більше, ніж фантастичну гру. Ми хотіли чинити тиск на господарів на їх половині поля, і цей хід себе виправдав. Ми ще не вийшли у півфінал, але я дуже задоволений діями своїх підопічних. Не варто святкувати завчасно - матч-відповідь потрібно провести на максимумі своїх можливостей. Ми знали, що "Баєр" відмінно грав у Кубку УЄФА і переміг ряд хороших команд, зокрема, подолавши "Галатасарай". Гол леверкузенців лише підтвердив, що вони здатні створювати моменти ні з чого. Це дуже сильна команда, але сьогодні я ні на секунду не сумнівався у нашій перемозі. Ми виграли завдяки майстерності всієї команди в цілому, а не тому, що суперник нас недооцінив. Разом з тим, це не найкращий матч моєї команди у Кубку УЄФА - вдома з "Олімпіком" ми зіграли навіть переконливіше. Просто сьогодні ми забили більше м"ячів. У наступному сезоні нас чекає старт у Лізі чемпіонів УЄФА, а поки ми спробуємо виграти якомога більше матчів у Кубку УЄФА. Сподіваюся, ми переможемо "Баєр" і наступного тижня.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Удома з "Олімпіком" ми грали переконливіше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути