четвер, 17 липня 2008 11:04

"У роздягальні на Роналду дивитимуться з презирством" - Снейдер

Голландський плеймейкер "Реала" Веслі Снейдер висловив думку про те, що придбання португальського півзахисника Кріштіану Роналду викличе неоднозначну реакцію серед решти гравців мадридського клубу. На думку 24-річного гравця, зарплата у розмірі 150 тисяч фунтів на тиждень поставить правого вінгера в привілейоване становище, що вдарить по всьому колективу.

"В тому випадку, якщо Роналду підпише угоду з клубом, він зароблятиме куди більші гроші, ніж решта всієї команди. У роздягальні на нього дивитимуться з незадоволенням і навіть презирством. Особисто для мене не так важливо, хто скільки заробляє, адже ми всі працюємо заради загального блага. Проте деяким моїм партнерам така ситуація може бути дуже неприємна. Наприклад, Робіньо або Ар"єн Роббен можуть відкрито заявити про своє незадоволення: на їх погляд, серед партнерів не повинно бути такої істотної різниці в зароблених грошах. Тому, на мій погляд, "Реалу" не потрібні придбання в нинішньому міжсезонні - і без того, у нас дуже сильна команда, здатна виконати будь-які поставлені завдання", - наводить слова Снейдера TheGuardian.

Нагадаємо, що керівництво "вершкових" пропонує "Манчестер Юнайтеду" 68 млн фунтів за трансфер гравця збірної Португалії.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «"У роздягальні на Роналду дивитимуться з презирством" - Снейдер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути