Ексклюзиви
вівторок, 17 березня 2009 17:09

"У "Металіста" зараз чорна полоса" - Мілевський

"У "Металіста" зараз чорна полоса" - Мілевський
У матчі із запорізьким "Металургом" нападник "Динамо" Артем Мілевський забив свій перший м"яч у цьому році. На додаток лідер атаки команди віддав дві результативні передачі і був названий відвідувачами клубного сайту найкращим гравцем зустрічі.

- Із самого початку ми збиралися грати у свій футбол, але обставини внесли корективи. Пропущений м"яч став повною несподіванкою. Почали нервувати, помилятися. Так продовжувалося аж до перерви. У роздягальні навіть посварилися між собою, поговорили на підвищених тонах. Добре, що Юрій Павлович знайшов потрібні слова, заспокоїв і своєчасно вніс корективи до складу. Радий за команду, якій вдалося перемогти у важливому матчі, і за себе. Нарешті, поступово виходжу на свій звичний рівень. Знаю, що батьки, друзі й усі вболівальники чекають від мене яскравої гри, забитих м"ячів. Є надія, що тепер все піде більш вдало.

Після матчів із "Сампдорією" у харків"ян почалася чорна смуга.

Залишився здивований Артем черговою втратою очок у чемпіонаті з "Металістом":

- Після матчів із "Сампдорією" у харків"ян почалася чорна смуга. В чемпіонаті вони втратили із таким трудом здобуті восени турнірні позиції. Тепер напевно ставку зроблять на гру з нами в Кубку УЄФА. В разі успіху вболівальники пробачать їм усі невдачі.

ФК"Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"У "Металіста" зараз чорна полоса" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути