вівторок, 24 листопада 2009 13:33

"У Михайличенку я не розчарувався" - Леоненко

"У Михайличенку я не розчарувався" - Леоненко

Колишній нападаючий збірної України Віктор Леоненко заявив, що його не здивували поразки збірних Росії і України в стикових матчах чемпіонату світу-2010, а також піддав критиці молодих українських футболістів Олександра Алієва і Артема Мілевського.

"У Михайличенку я не розчарувався. Розчарувався тільки в тому, що в складі був Алієв. Мені легко коментувати - я-то не головний тренер. Це, напевно, сталося тому, що нічого не могли зробити попереду. І надія була на штрафні, мовляв у Алієва зріжеться, або він, можливо, заб"є. А Льоху я, природно, підтримуватиму. Але зараз ще проблема - хто буде головним тренером в "Динамо". Якщо Валерія Георгійовича покличуть в збірну Росії, думаю, він не те що побіжить туди, а полетить. Це амбітна людина. Навіщо йому "Динамо", яке нікого не купує? Хачеріді, Алмейда, Маграо - це що, підсилення?

А з приводу збірної. Ну що говорити? Матюкати не особливо хочу. Я радий. І поразці Росії теж - зараз футболісти, можливо, задумаються, кого вони із себе показують. Я не впевнений, що у тих же словенців високі зарплати. А зараз почув, що Мілевський отримує сто п"ятдесят. Ну, якщо так, то йому від мене діставатиметься завжди. Отримувати такі гроші і не уміти бити по м"ячу..." - розповів Леоненко в інтерв"ю Dynamo.kiev.ua.

За матеріалами Sports.ru, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"У Михайличенку я не розчарувався" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути