субота, 14 листопада 2009 12:52

"В атаці місце гарантоване тільки Шевченку" - Леоненко

"В атаці місце гарантоване тільки Шевченку" - Леоненко

Своїм прогнозом на матч Греція - Україна поділився відомий експерт, екс-форвард збірної України Віктор Леоненко.

- Я, напевно, був одним з небагатьох, хто завжди захищав нинішнього наставника збірної України - Олексія Михайличенка. І на цей раз щиро підтримуватиму його. Шанс у наших хлопців дуже хороший. Хоча я досить добре знайомий з Отто Рехагелем і упевнений, що він готує нам якісь сюрпризи.

Як розвиватимуться події на полі? Багато що залежить від того, хто вийде в стартовому складі української дружини, хто на сьогоднішній день краще готовий. Упевнений, що не прізвища необхідно ставити на цей поєдинок, а сильних на даний момент гравців. В атаці, на мій погляд, місце гарантоване тільки Андрію Шевченку. Думаю, що в півзахисті і нападі акцент взагалі буде зроблений на динамівців. Але вболівати буду за всіх, за кожного футболіста нашої команди, хто б не вийшов на поле.

Яким буде рахунок? Хотів би, звичайно, позитивний результат в гостьовому матчі. Думаю, що результативна нічия 1:1 нас цілком би влаштувала. Як правило, визначальними і показовими для якогось прогнозу стають перші хвилини зустрічі.

Також чекаю від нашої збірної гри другим номером. Думаю, що це буде правильна тактика на перший поєдинок. Елліни теж люблять грати від оборони, хоча вдома, швидше за все, побіжать вперед, адже плей-офф складається всього з двох матчів і їм обов"язково потрібно перемагати, щоб їхати в Донецьк з якимсь запасом.

Нашим гравцям важливо підійти до поєдинків в хороших фізичних кондиціях. Плюс потрібно вірити в свої сили. Греки - не італійці, вони даватимуть грати. Правда, варто побоюватися "стандартів" в їх виконання. І, звичайно, не треба забувати, що у них є забивний форвард - Гекас. Але, не дивлячись ні на що, я хочу побажати нашій дружині перемоги і лише перемоги.

За матеріалами Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"В атаці місце гарантоване тільки Шевченку" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути