Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 12:45

"У матчі з "МЮ" все було проти нас" - Моурінью

"У матчі з "МЮ" все було проти нас" - Моурінью

Головний тренер "Інтеру" Жозе Моурінью звинуватив арбітра першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Манчестер Юнайтед" в упередженому суддівстві. За словами Моурінью, іспанський рефері Луіс Медіна Канталехо часто ухвалював рішення не на користь "Інтеру" і допомагав англійській команді, повідомляє інтернет видання Goal.com.

Після матчу португальський тренер не став називати конкретні епізоди, в яких Канталехо, на його думку, допустив помилки. "Все було проти нас, кожна маленька деталь", - сказав Моурінью, відзначивши, що суддя фіксував більше фолів з боку "Інтеру" і частіше показував футболістам його команди жовті картки. "Можливо, звітній грі рефері буде на нашій стороні", - додав тренер.

Канталехо допомагав англійській команді

Канталехо показав жовті картки гравцям "Інтеру" Крістіану Ківу, Майкону та Івану Кордобі, а також запасному воротареві Франческо Тольдо, який знаходився на лавці запасних. У складі "МЮ" попередження отримали Даррен Флетчер і Вейн Руні. За даними офіційного сайту УЄФА, Канталехо призначив 20 штрафних на користь "Манчестера" і 18 на користь "Інтеру".

А головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон залишився незадоволений результатом гостьового матчу, пише Sports.ru.

"Інтер" притиснув нас на 15-20 хвилин

"Сподіваюся, що ця нульова нічия не зіграє з нами злий жарт у звітній зустрічі. Проте, думаю, ми заслужили перемогу в цій грі. Діяли дуже добре. Як ми і чекали, "Інтер" притиснув нас в другому таймі на 15-20 хвилин. Але ми проявили зрілість і холоднокровність. Без сумніву, я розчарований тим, що не змогли перемогти.

У домашній грі ми маємо хороші шанси на виграш і нам необхідно його досягти перед своїми уболівальниками. Команді під силу це зробити", - цитує Фергюсона Sky Sports.

Другий матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" - "Інтер" відбудеться 11 березня в Англії. пише lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"У матчі з "МЮ" все було проти нас" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути