вівторок, 24 лютого 2009 14:54

Будинок футболіста "Манчестер Юнайтед" пограбували

Будинок футболіста "Манчестер Юнайтед" пограбували

Будинок півзахисника англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Даррена Флетчера був пограбований. Про це повідомляє Associated Press. Пограбування відбулося в понеділок, 23 лютого. 25-річний шотландець цього дня знаходився в Італії, де МЮ готується до матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із міланським "Інтером".

Флетчер став далеко не першим футболістом англійської прем"єр-ліги, чий будинок був пограбований. Останнім часом жертвами зловмисників ставали футболісти "Ліверпуля" Стівен Джеррард, Дірк Кейт і Хосе Рейна. Як правило, пограбування здійснювалися, коли гравці були поза межами Англії.

В інших європейських країнах також регулярно трапляються пограбування будинків футболістів. У кінці 2008 року грабіжники проникли в будинок півзахисника "Мілана" Роналдіньо, а в лютому 2008 року від пограбування постраждали гравці іспанської "Севільї" Луїс Фабіано та Андрес Палоп.

МЮ проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з міланським "Інтером" 24 лютого. Матч-відповідь відбудеться 11 березня.

AssociatedPress, Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Будинок футболіста "Манчестер Юнайтед" пограбували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути