Ексклюзиви
четвер, 05 листопада 2009 15:13

"У греків є шанс взяти реванш в українців" - Самарас

"У греків є шанс взяти реванш в українців" - Самарас

Нападаючий збірної Греції Георгіос Самарас в інтерв"ю сайту fifa.com розповідає про майбутні стикові матчі кваліфікації чемпіонату світу-2010.

"Ці матчі будуть дуже важливі для мене особисто і для всієї країни. Потрапити на чемпіонат світу для Греції величезний успіх, адже досі ми тільки одного разу грали у фінальній частині. 16 років тому ми побували на святі футболу, і тепер хочемо довести, що здатні зіграти на чемпіонаті світу ще раз. Фінальна частина такого турніру - це те, що людина пам"ятає до кінця своїх днів".

Щодо жеребкування і майбутнього суперника по плей-офф збірної України Самарас не сильно задоволений. "Безумовно, дуже добре, що ми потрапили в число сіяних команд, уникнули зустрічей з такими командами, як Франція і Португалія. Проте з іншого боку Україна була одним з найскладніших суперників у другій корзині. Особисто я вважаю, що шанси 50 на 50. Не сумніваюся, що глядачі побачать два цікавих матчі рівних за класом дуже непоганих команд".

Зрозуміло, не могли не запитати нападаючого греків про погоду, яка може підстерігати збірну Греції в Донецьку в середині листопада. "Буде дуже непросто. Я не грав за "Селтік", коли команда протистояла "Шахтарю", але я чув багато історій від Елано і Нері Кастільо (екс-партнери по "Ман Сіті") про погоду в тих місцях. Є велика вірогідність, що буде сніг і температура нижча від нуля. Але, чесно кажучи, не вірю, що погода грає дуже велику роль в грі. Я буду готовий до цього, і навряд чи відволікатимуся на примхи природи".

Згадує Самарас і матчі проти збірної України під час відбору до ЧС-2006, коли греки поступилися нашій команді і не пройшли у фінальну частину турніру, будучи діючим чемпіоном Європи. "Я тоді грав в молодіжній збірній, але пам"ятаю яке розчарування було після тієї поразки. Ми мали чимало шансів перемогти, і допустили тільки одну помилку, яка у результаті стала результативною. Цікаво, що нам знову між собою доведеться розіграти путівку на Мундіаль, і у нас є шанс узяти реванш. Може це доля..."

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"У греків є шанс взяти реванш в українців" - Самарас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути