Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2009 08:43

"Тулуза" ще ніколи не грала з володарем Кубка УЄФА" - Казанова

"Тулуза" ще ніколи не грала з володарем Кубка УЄФА" - Казанова

Наставник "Тулузи" Ален Казанова після матчу з "Шахтарем" своє післяматчеве спілкування з пресою вважав за краще почати відразу з відповідей на питання ЗМІ. Гра закінчилася перемогою "гірників" з рахунком 4:0.

- Чи будете ви оскаржувати епізод з призначенням пенальті?

- Я поки не переглядав цей момент. І взагалі, я ніколи не оскаржую рішення арбітра. Так, призначення одинадцятиметрового удару відбилося на моїй команді. Ритм і перебіг поєдинку було змінено. Проте що було, то було.

- Якщо не секрет, чому не вийшли в основному складі Жіньяк і Сіссоко?

- Все просто - ці гравці дуже затребувані, вони грають і в клубі, і в збірній. Я дав можливість зіграти іншим гравцям. Звичайно ж, позначився і чинник втоми, футболісти не можуть грати кожен матч впродовж 90 хвилин. Таке було моє рішення.

- Алене, ви відчуваєте немічність? Чи все трапилося не так, як ви чекали?

- І те, і інше. По-перше, суперник швидко повів у рахунку, і це вплинуло на хід поєдинку. Я був готовий до того, що "Шахтар" - потужна і сильна команда. Якщо чесно, я цього і чекав. Результат, зрозуміло, не дуже приємний. Та варто відзначити, що "Шахтар", на мою думку, є однією з десяти з найсильніших в Європі команд. Не забувайте, він - володар Кубка УЄФА.

І нашій команді ще ніколи не доводилося грати проти володаря європейського трофея. Ось сьогодні це трапилося. Наш суперник добре рухався, перехоплював м"ячі, діяв на контратаках, у них просто прекрасні індивідуальні якості. Дійсно, "Шахтар" - клуб високого європейського рівня, елітна команда, яка грає на рівні найкращих команд Ліги чемпіонів.

- Як вам атмосфера на "Донбас Арені"? Чи зустрічали ви щось подібне де-небудь?

- Так, доводилося грати на стадіонах подібного рівня, особливо в Англії. І схожу атмосферу відчути доводилося. Що хотілося б відзначити, так це відповідність публіки і команди, тобто глядачі відчували команду, вели її, підтримували. І публіка цілком відповідає якостям своєї команди.

"Шахтар" швидко повів у рахунку, заграв, а мої хлопці відчули себе пригніченими. До того ж донецькі уболівальники робили на них вплив. Повірте, я ніколи не бачив свою команду в такому розібраному стані, вони не могли перехопити м"яч, на полі абсолютно не було руху. "Шахтар" домінував. Сьогодні ввечері – це була не моя команда. Мабуть, атмосфера на "Донбас Арені" вплинула на них.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Тулуза" ще ніколи не грала з володарем Кубка УЄФА" - Казанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути