неділя, 13 грудня 2009 18:27

"Тоттенхем" виставить на трансфер форварда збірної Росії

"Тоттенхем" виставить на трансфер форварда збірної Росії
Керівництво англійського "Тоттенхема" оголосило про те, що в січні має намір продати російського форварда Романа Павлюченка.

"Не хочу коментувати слова Гарі Реднаппа, але у нас була дуже конструктивна розмова з Деніелом Леві, на якій ми обговорювали майбутнє Павлюченка. Тепер ми очікуємо нового етапу переговорів. Ним цікавляться декілька клубів. Особисто я хотів би, щоб Роман пішов", - заявив агент гравця Олег Артемов.

Як повідомляє People, "Тоттенхем" планує цієї зими виставити на трансфер чотирьох футболістів. У їх числі - Павлюченко, а також неочікувано - Роббі Кін. "Шпори" оцінили форварда збірної Ірландії у 8 млн фунтів стерлінгів, а в його переході зацікавлені "Сандерленд" і "Астон Вілла". На думку видання, Кін міцно влаштувався в ролі третього форварда після Джермейна Дефо і Пітера Крауча.

За даними видання, виручені за Павлюченко, Кіна, а також Алана Хаттона і Девіда Бентлі гроші "Тоттенхем" планує витратити на голландця Руда ван Ністелроя.

А за повідомленням Mail on Sunday, клуб має намір використати ці кошти для придбання Меттью Апсона та Девіда Джеймса, а також бразильця Сандро. Хаттоном цікавиться "Евертон", Бентлі - "Манчестер Сіті".

livesport.ru
Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" виставить на трансфер форварда збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути