неділя, 06 грудня 2009 13:29

"МанСіті" неочікувано обіграв "Челсі" (ВІДЕО)

"МанСіті" неочікувано обіграв "Челсі" (ВІДЕО)
"Манчестер Сіті", вигравши на своєму полі з рахунком 2:1, перервав пятиматчову переможну серію "Челсі" в чемпіонаті Англії з футболу, але не позбавив лондонський клуб лідерства у першості.

Рахунок в матчі було відкрито після курйозного голу на 8-й хвилині. Затяжна атака "Челсі" завершилася ударом Ніколя Анелька, який голкіпер "Сіті" Шей гивень відбив, але м"яч потрапив у спину форварда Еммануеля Адебайора і опинився в сітці.

Тоголезький нападник реабілітувався на 37-ій хвилині, з близької відстані вразивши ворота Петера Чеха. Варто відзначити, що по дорозі до Адебайора м"яч потрапив у руку його партнерові по команді, але свисток арбітра промовчав.

Гол, який став переможним у матчі, у складі "Манчестер Сіті" ударом зі штрафного забив Карлос Тевес. Невдало в цьому епізоді діяв Чех: голкіпер під час удару змістився за "стінку", а постріл аргентинця полетів саме в той кут, де повинен був знаходитися воротар.

Наприкінці другого тайму "Челсі" міг зрівняти рахунок, але пенальті, зароблений Дідьє Дрогба не реалізував Френк Лемпард, удар якого з "точки" парирував Гівен.

Положення лідерів чемпіонату Англії: "Челсі" - 36 очок (15 ігор), "Манчестер Юнайтед" - 34 (15), "Арсенал" - 28 (14), "Тоттенхем" - 26 (14), "Астон Вілла" - 26 (15), "Манчестер Сіті" - 25 (14).

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"МанСіті" неочікувано обіграв "Челсі" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути