Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2009 14:34

"Тоттенхем" показав свій новий "прикид" (ФОТО)

"Тоттенхем" провів презентацію комплектів ігрової форми - домашньої, гостьової і альтернативної - на наступний сезон. Дизайн нової форми для шпор розробила Puma, повідомляє офіційний сайт лондонців.

"Тоттенхем Хотспур" (англ. Tottenham Hotspur FC) - англійський футбольний клуб з Лондона, який виступає в прем"єр-лізі. Заснований у 1882 році. Клуб зазвичай називають Шпорами. Домашній стадіон клубу - "Вайт Харт Лейн" - знаходиться в лондонському районі Харінгей, у північній частині міста.


"Тоттенхем Хотспур" першим в XX столітті зробив Золотий дубль, вигравши і Прем"єр-лігу, і Кубок Англії в сезоні 1960/1961. У 1963 році Шпори стали першим британським клубом, який виграв європейський кубок - Кубок володарів кубків. У 1980-і роки Шпори виграли декілька трофеїв: двічі Кубок Англії, Суперкубок Англії, Кубок УЄФА (1983/1984).

У 2008 році клуб виграв Кубок Англійської ліги, перегравши у фіналі "Челсі" з рахунком 2:1 в додатковий час; таким чином, "Тоттенхем" виграє титул хоч би один раз в декаду впродовж останніх 60 років, як і "Манчестер Юнайтед".

За матеріалами Sports.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" показав свій новий "прикид" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути