субота, 16 лютого 2008 18:28

"Тільки моя гра налагоджується, як я отримую травму"

"Тільки моя гра налагоджується, як я отримую травму"
Форвард збірної України і лондонського "Челсі" Андрій Шевченко відновився після чергової травми, але з часу повернення ще не зіграв за клуб в офіційних іграх.  Він включений в заявку на сьогоднішній кубковий матч з "Хаддерсфілдом", але поки залишається в запасі.

"Було складно, я тільки набрав форму, а тут травма. Тільки моя гра налагоджується, як я отримую травму. Таке життя, тому найважливіше бути з командою, допомагати їй і вміти зробити свій внесок", - поскаржився на нефарт Шева.

Шевченко не грав з кінця грудня, коли він двічі забив в грі з "Астон Віллою" 4:4 і отримав пошкодження. Він пропустив 11 матчів, тепер Андрій готовий зіграти у фіналі Кубка Ліги на "Уемблі". Для нього це перший шанс в житті, тому що фінал Кубка Англії 2007 року він пропустив.

"У мене є шанс опинитися там, я ніколи ще не грав на новому "Уемблі". Було б чудово там зіграти, але мені треба багато тренуватися і працювати для цього. Я грав на старому "Уемблі" зі збірною України і "Динамо", коли ми зіграли 1:1 з "Арсеналом" в 1998 році. Це було незабутньо. Там була приголомшлива атмосфера, це справжня історія футболу. Я грав на "Сан Сіро", "Ноу Камп", "Сантьяго Бернабеу", "Уемблі", "Олд Траффорд", і на кожному стадіоні було щось особливе, у мене хороші спогади про фінал Ліги Чемпіонів 2003 року, коли я забив переможний пенальті. Всі ці стадіони особливі для мене", - заявив форвард.

Сегодня


Зараз ви читаєте новину «"Тільки моя гра налагоджується, як я отримую травму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути