вівторок, 04 серпня 2009 17:22

"Тепер я краще готовий до вимог Бенітеса" - Воронін

"Тепер я краще готовий до вимог Бенітеса" - Воронін

Українець Андрій Воронін упевнений, що в наступаючому сезоні гратиме помітну роль в англійському "Ліверпулі".

Рік тому Воронін не зумів закріпитися в "Ліверпулі" і був відданий в оренду німецької "Герті". Там він провів блискучий сезон і тепер повернувся до Англії, щоб знову спробувати закріпитися в основі. На думку Вороніна, тепер він краще готовий до вимог Рафаеля Бенітеса.

"Перед поверненням я розмовляв з Бенітесом, - розповів Воронін. - Він сказав, що мені потрібно багато працювати, щоб отримати шанс грати в основі. Зараз я не пропустив жодного товариського матчу, не дивлячись на високу конкуренцію. Я не боюся інших нападаючих. Я добре готовий до боротьби за місце в команді і не планую засиджуватися на лавці запасних".

Воронін зізнався, що хотів би залишитися в "Герті", але у клубу не вистачило коштів. "Я б хотів залишитися в "Герті", поза сумнівом. Я був дуже засмучений, адже я віддавав клубу все, що міг. Але тренер клубу Люсьєн Фавр не єдиний, хто ухвалює рішення. Але виступ в цьому клубі приніс мені користь, якою я планую скористатися в наступному сезоні", - цитує форварда Bild.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Тепер я краще готовий до вимог Бенітеса" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути