субота, 01 серпня 2009 09:49

"Таврія" розібралася з "Чорноморцем"

"Таврія" розібралася з "Чорноморцем"

Смуга невдач "Чорноморця" на старті чемпіонату продовжується. Черговим кривдником одеситів стала сімферопольська "Таврія".

За іронією долі в першому матчі третього туру зійшлися дві жертви газзаєвського "Динамо". Хто сильніший: одесити, які пропустили від киян п"ять м"ячів або сімферопольці, які витягли зі своєї сітки на один м"яч більше? Ось такою була інтрига матчу.

Сімферопольці почали дуже активно і були за це винагороджені голом - Олександр Ковпак замкнув простріл з лівого флангу.

Косирін, який так і не дочекався жодної тямущої передачі почав брати гру на себе, але його дії наочно ілюстрували вислів "один в полі не воїн".

Після перерви команди видали ударну п"ятнадцятихвилинку, побігавши в досить високому темпі, але після цього насамперед з гравців "Чорноморця" неначе випустили повітря.

Врешті-решт, муки одеситів фактично завершив Слободан Маркович вистріливши з штрафного метрів з 25-ти. І хоч удар був не з тих, які не беруться, Віталій Руденко не пішов до кінця за м"ячем і вимушений був витягнути його з сітки воріт. "Таврія" продовжувала атакувати, але швидше вже за інерцією.

"Чорноморець" спробував зачепитися за результат після голу Райковіча, забитого дальнім ударом на останніх хвилинах, але суддя не вважав за потрібне додавати навіть 3 хвилини.

Перемога "Таврії" виглядала абсолютно заслуженою, але все таки це швидше показник абсолютної недієздатності "Чорноморця", бо самі сімферопольці були в цьому матчі теж далеко не безгрішні і у них є ще над чим попрацювати перед наступним матчем. "Чорноморцеві" ж час подавати сигнал "S.O.S", бо він починає тонути.

Таврія - Чорноморець 2-1

Голи: Ковпак, 9, Маркович, 68 - Райчевіч, 89

Таврія: Старцев, Монахов, Корнєв (Зборовський, 83), Джурічич, Голайдо, Любеновіч (Гігіадзе, 83), Галюза, Луценко, Маркович, Ідахор (Платон, 81), Ковпак.

Чорноморець: Руденко, Бабіч, Гришко, Яценко, Шандрук, Васкес (Діденко, 73), Ребенок, Гуменюк (Левіга, 46), Бондаренко, Касьянов (Райчевіч, 29), Косирін.

Попередження: Луценко, Галюза - Косирін, Васкес, Левіга

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" розібралася з "Чорноморцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути