вівторок, 11 листопада 2008 13:10

"Спочатку доведеться ходити на милицях" - Михалик

Травма провідного захисника "Динамо" Тараса Михалика не вселяє оптимізму напередодні відповідальних матчів в Лізі чемпіонів. В середині другого тайму гри з ФК "Львів" Тарас, пробиваючи по м"ячу, потрапив у виставлену ногу суперника і наче підкошений звалився на поле. Дивлячись на Михалика і лікарів, які поспішилали з першою допомогою, гравці "Динамо" хапалися за голову. Через дві доби після гри Тарас розповів, що з ним відбулося і як довго чекати його повернення на поле.

- Це футбол, в якому нікому поступатися не хочеться. Я збирався пробити з лінії штрафний, а мій хороший знайомий, колишній партнер по ЦСКА Саша Шевелюхін, намагався перешкодити. На нього зла не тримаю, тим більше, він відразу вибачився. Рана на гомілкостопі сильно кровоточила і прямо у формі, накинувши куртку і не чекаючи закінчення матчу, лікарі відвезли мене в клініку доктора Ярослава Лінько.

Рентгенівський знімок зняв побоювання. Кістки і зв"язки цілі, а це найголовніше. Шип глибоко увійшов в гомілкостоп, йшла сильна кровотеча. Лікарі зашили рану, кілька разів вколовши знеболювальне. Перший час доведеться ходити на милицях. Якщо спираюся на хвору ногу, знову починає йти кров.

Лікарі говорять, приблизно за два тижні можна буде зняти шви. Як йтиме подальше відновлення, зараз ніхто сказати не може. Я зроблю все залежне, щоб встигнути зіграти в нинішньому році. Зараз збираюся відпочити, на декілька днів виїду в рідній Любешив. На березі озера Світязь і рани краще гояться.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Спочатку доведеться ходити на милицях" - Михалик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути