вівторок, 25 травня 2010 09:59

"Спільний чемпіонат Росії та України був би одним із кращих у Європі" - Газзаєв

"Спільний чемпіонат Росії та України був би одним із кращих у Європі" - Газзаєв

Головного тренера київського "Динамо" Валерія Газзаєва не втомлюються запитувати на тему спільного чемпіонату, а Валерій Георгійович продовжує на всі сто підтримувати цю ідею.

"Ми з Україною географічні сусіди. Упевнений, що чемпіонат став би одним з кращих в Європі. Питання одне - як цю ідею реалізувати на практиці. Повинні бути і політичне рішення, і економічне обгрунтування".

Разом з тим, за словами Газзаєва поки складно уявити, яким буде представництво в єврокубках і взагалі як до цього об'єднання поставиться УЄФА. Крім того, на думку наставника "Динамо", Україну в такому чемпіонаті повинні представлятимуть шість клубів, а Росію - десять.

"Зараз я працюю в українському чемпіонаті і бачу шість команд. Це "Шахтар", "Дніпро", "Металіст", донецький "Металург", "Карпати" і київське "Динамо". Важливо і те, що в Україні не доведеться червоніти за інфраструктуру: є вже кілька блискучих нових арен, на підході будівництво ще декількох".

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Спільний чемпіонат Росії та України був би одним із кращих у Європі" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути