пʼятниця, 12 червня 2009 08:55

"Спартак" запропонував бразильцю прийняти російське громадянство

"Спартак" запропонував бразильцю прийняти російське громадянство

Бразильський нападаючий московського "Спартака" Веллітон розповів, що керівництво червоно-білих запропонувало йому оформити російське громадянство.

- Кілька тижнів назад головний тренер Валерій Карпін і виконавчий директор Юрій Денисевич обговорили зі мною можливість отримання російського громадянства, - наводить слова форварда Globo Esporte. - Це дозволило б мені не потрапляти під ліміт легіонерів в російському чемпіонаті, а також грати за збірну Росії. Я відповів, що я ще молодий і хочу пробитися до складу збірної Бразилії.

За словами Веллітона, чий контракт зі "Спартаком" закінчується в 2012 році, червоно-білі вже отримали ряд пропозицій про його продаж з Англії, Іспанії та Італії. Тому "Спартак" хоче продовжити контракт ще на один рік.

- Керівництво клубу хоче, щоб повернувшись до Росії, я дав відповідь з приводу громадянства і продовження контракту, - додав Веллітон. - Після цього, в кінці року, "Спартак" розраховує продати мене одному з європейських клубів. Зараз я хочу порадитися з батьком і вирішити, що буде краще для мене.

22-річний футболіст перебрався в "Спартак" в 2007 році з "Гойяса" і за цей час зіграв 32 матчі, в яких забив 17 м"ячів.

За матеріалами Террикон, Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" запропонував бразильцю прийняти російське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути