середа, 20 травня 2009 17:47

Пішов з життя 42-річний екс-гравець "Спартака"

Автор: rus.spartak.com
  Андрій Іванов
Андрій Іванов

Колишній футболіст московського "Спартака", чемпіон СРСР 1989 року, дворазовий чемпіон Росії Андрій Іванов раптово помер у віці 42 років. Іванов, який завершив футбольну кар"єру в 2000 році, останніми роками страждав від алкогольної залежності.

Іванов виступав на позиції лівого захисника. За "Спартак" він грав з 1988 по 1994 роки, а також в 1995 році. У складі московського клубу він виграв чемпіонат СРСР, Кубок СРСР сезону-1991/92, а також двічі став чемпіоном Росії - в 1992 і 1993 року.

У 1994 році Іванов перейшов в московське "Динамо", з яким виграв срібну медаль чемпіонату Росії. У 1995 році, повернувшись до "Спартака", захисник завоював бронзу російської першості. Всього за "Спартак" Іванов провів 155 матчів і забив 4 м"ячі.

Після того як він пішов з "Спартака" Іванов також виступав за ЦСКА, австрійські "Тіроль" і "Гройтер Фюрт", португальську "Алверку" і московську "Ніку".

Іванов провів по два матчі за збірні СРСР і СНД. У складі збірної СНД він брав участь в чемпіонаті Європи 1992 року. У 1993 році захисник зіграв 10 матчів у складі збірної Росії.

"Gazeta.ua" висловлює глибокі та щирі співчуття рідним і близьким покійного.

За матеріалами Лента, ФК "Спартак"

Зараз ви читаєте новину «Пішов з життя 42-річний екс-гравець "Спартака" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути