Ексклюзиви
неділя, 14 грудня 2008 10:48

"Сокіл" здобув восьму перемогу поспіль

Столичний "Сокіл" в блискучому стилі завершив свою виїзну серію, взявши шість гостьових перемог в шести матчах і зміцнивши лідерство в Західному дивізіоні чемпіонату Росії.

У дуелі з "Ліпецьком" (3:2, 2:1) український флагман довів переможну серію в чемпіонаті Росії до восьми матчів підряд, тим самим, повторивши вересневе досягнення, коли "Сокіл" оформив найкращий в 45-річній історії клубу старт.

"На відміну від першого поєдинку в Ліпецьку, наші хокеїсти настроїлися на суперника належним чином, і добилися закономірної перемоги. Ми контролювали гру і розслабилися тільки в кінцівці, коли отримали більшість і вмудрилися пропустити. Потішив Вадим Селіверстов, який зіграв надійно. Думаю, цей матч можна занести нам в актив" -- резюмував наставник "біло-синіх" Олександр Сеуканд.

Вже в понеділок, 15 грудня, "соколи "зроблять другу спробу поліпшити переможну серію і переписати при цьому два персональні рекорди -- 12 вікторій підряд (встановлений в 70-і роки) і 20 матчів без поразок (зразка сезону-1996/97). Після матчу в Ліпецьку головний тренер киян Олександр Сеуканд провів збори і оголосив, що в поєдинках проти "Крильєв" зіграє основний склад "Сокола", незважаючи на матчі збірної України, що наближаються.

"Ліпецьк" (Росія) -- "Сокіл" (Київ, Україна) -- 1:2 (0:2, 0:0, 1:0).

13 грудня. Ліпецьк. Палац спорту "Зоряний". 2 000 глядачів.

"Сокіл" : Селіверстов. Гунько (к) (4) -- Ден. Ісаєнко, Люткевич -- Толкунов (2), Срюбко (4) - Наваренко (2); Литвиненко -- Аверкін -- Матвійчук (10), Малов -- Шафаренко - Лахматов (2), Німенко -- С. Черненко - Харченко (2), Дьяченко.

Судді: А.Юркин, А.Свіргун, С.Капустін (все -- ФХР).

Шайби: 13:05 Аверкін (Гунько, Ісаєнко) (0:1). 15:23 Лахматов (Малов) (0:2). 57:59 Кулагін (Копитін) (1:2 -- меньш.).

Кидки: 25 (6+8+11) -- 36 (12+13+11).

Штраф: 37 -- 26.


sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" здобув восьму перемогу поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути