четвер, 05 листопада 2009 14:05

"Сокіл" втратив ще двох ключових виконавців

"Сокіл" втратив ще двох ключових виконавців

Провідний захисник "Сокола" Юрій Наваренко (30 років) і нападаючий Артем Гніденко (29) сьогодні залишили розташування киян, домовившись про перехід в свій колишній клуб - ХК "Вітебськ".

- Покидаєте "Сокіл" з важким серцем? - питаю Артема Гніденко перед від"їздом до Білорусі.

- А як ви думаєте? Складається враження, що хокей в Україні нікому не потрібний, окрім уболівальників. Єдина професійна команда, і та бідує. Три місяці без зарплати - це не жарти. У мене навіть дитина почала говорити: "Тато, я хочу, щоб ти отримав гроші".

- Терпіння закінчилося?

- Гравців просили ще почекати до п"ятниці, але я вже дав відповідь "Вітебську". Потрібно сім"ю годувати, та і за орендоване житло в Києві необхідно чимало платити... Сподіваюся, з нами не забудуть розрахуватися.

- На що міг би замахнутися "Сокіл" цього сезону?

- Минулого літа киянам вдалося зібрати під свої прапори дуже сильний колектив, напевно, найкращий за останнє десятиліття. Не сумніваюся, з таким підбором виконавців "Сокіл" запросто виграв би "золоті" медалі в Білорусії, але, на жаль, зберегти основний склад повною мірою не зміг. Дуже шкода. Мені залишається тільки подякувати партнерам за роботу, а прихильникам за підтримку. Спасибі всім, хто був поряд з нами.

За матеріалами ХК "Сокол"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" втратив ще двох ключових виконавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути