субота, 31 жовтня 2009 16:31

"Сокіл" обіграв лідера чемпіоната Білорусі

"Сокіл" обіграв лідера чемпіоната Білорусі
"Сокіл" переміг "Юність" по буллітам 4:3 і продовжив переслідування лідера.

Гра розпочалася зі штурму киян. Мінчани витримали натиск і реалізували у відповідь дві чисельних переваги, поваливши трибуни у смуток.

Другий період "Сокіл" почав ще більш лютими атаками, і Роман Сальников двічі переправив шайбу в ворота. У першому випадку він добив шайбу в ворота після кидка Малова, а в другому випадку підправив шайбу після потужного кидка справа капітана киян - Юрія Гунько. Третя шайба ввела трибуни Терміналу в повний екстаз - Климентьєв несильно кинув ліворуч від синьої лінії, а Варламов з Цируль добили її у ворота - 3:2.

Здавалося "Сокіл" зараз доб"є суперника, але пішла черга вилучень. Артем Синькевич з третього кидка в упор пробив воротаря киян Костянтина Симчука, відправивши команди на другу перерву з рівним рахунком - 3:3.

У третьому періоді команди зменшили оберти і не хотіли ризикувати, очікуючи помилку суперника. У киян до кінця був видалений один з лідерів - Варламов. Терміново довелося перекроювати всі п"ятірки.

Додатковий час також не виявив переможця, і все вирішилося у серії буллітів. Кидки Цируля і Срюбко принесли киянам важливу перемогу.

turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" обіграв лідера чемпіоната Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути