субота, 11 вересня 2010 11:17

"Сокіл" програв перший матч у сезоні

"Сокіл" програв перший матч у сезоні
Найсильніша команда України розучилася вигравати в Гродно. Підопічні Олександра Сеуканда не можуть впоратися з першими чемпіонами СЄХЛ на їх льоду вже п"ять років, з того часу, як перемогли в місті над Німаном 28 вересня 2005 з рахунком 2:0 (Бобкін, Гніденко).

"Неман" (Гродно) - "Сокіл" (Київ) - 3:1 (2:0, 1:1, 0:0).

Шайби: 3:43 Полушин (Глєбов, Єрьомін) (1:0 - більш.), 5:50 Панцирєв (2:0 - більш.), 28:12 В. Тимченко (Цируль, Ден.Ісаєнко) (2:1 - більш.), 36:02 Якимович (Медведєв) (3:1 - більш.).

"Сокіл": 20.Сімчук (2); 43.Ден.Ісаєнко - 21. В. Тимченко (4), 6. Срюбко (4) - 4. Свиридов, 3. Климентьєв (к) (4) - 38. К. Рябенко (2); 55. Цируль (2) - 33. Малов (4) - 37. Сальников (2), 35. Литвиненко - 10. Шахрайчук (10) - 19. С. Черненко, 50. Яковенко - 29. Олецький - 77. Касянчук (2), 18. Матвійчук.

Командний штраф - 4 хвилини.

Штраф: 16 - 40.
Кидки: 38 (13 13 12) - 30 (12 липня 1911).
Кращі: Коршунов, Мядель - В. Тимченко.

Гродненський "Неман", який змагався в другій половині 90-х з "Соколом" за звання найкращої команди Східно-Європейської ліги, знов набуває грізної сили. Дружина Дмитра Кравченка вміло використала помилки киян, закинувши всі свої шайби в більшості. Гостей же підвела дисципліна - 15 двохвилинних штрафів і дисциплінарний "червонець" Вадима Шахрайчука - занадто велика розкіш для виїзної зустрічі.

Після закінчення матчу експрес-коментар офіційному сайту ХК "Сокіл" дав беззмінний "керманич" киян Олександр Сеуканд:

- Деяким нашим виконавцям не вистачило концентрації: елементарний прийом шайби, винос її із зони ... Буває таке. Плюс наробили масу дитячих помилок, отримали два найдурніші покарання і пропустили. Саме вилучення, іноді справедливі, іноді не зовсім, поламали нам всю гру. Коли, здавалося, команда набирала обертів, гравці дуже недоречно заробляли покарання.

- Олександре Юрійовичу, що сталося на останній хвилині зустрічі, коли відразу четвірка "соколів" опинилася в боксі для штрафників (Касянчук, Малов, Срюбко, Цируль)?

- На жаль, нашим хлопцям не вдалося приховати роздратування від того, що матч розвивається за сценарієм "Немана". Серія вилучень лише підвела риску під поєдинком, який невдало склався.

- "Сокіл" продовжив ланцюжок невдач на гродненському льоду. Магія домашніх трибун так впливає на "Неман"?

- У Гродно дійсно вміють дружно вболівати числом і умінням. Антураж в Льодовому палаці завжди святковий, але знайти зрозуміле пояснення нашим систематичним невдачам в Гродно поки не можу.

Наступний матч команда проведе 13 вересня в броварському Терміналі проти "Металургса" з Лієпаї.
За матеріалами ХК "Сокіл"
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв перший матч у сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути