понеділок, 06 вересня 2010 14:19

"Сокіл" розпочне сезон у Броварах

"Сокіл" розпочне сезон у Броварах

Домашньою ареною "Сокола" у першій частині 19-го чемпіонату Білорусі буде льодова арена "Термінал" у Броварах.

Спочатку, керівництво чемпіонів України розраховувало приймати суперників на столичному спорткомплексі АТЕК, проте реконструкція в Святошинському районі затягується, і "соколятам" нічого не залишилося, як "прописати" своєю домашньою ареною сучасний палац у Київській області.

Відзначимо, що всі броварські зустрічі "Сокола" в будні дні будуть починатися - о 19.00, а у вихідні та святкові - 13.00.

Першими суперниками, хто приїде в гості до українців, будуть латвійський "Металургс" (13 вересня, понеділок) та чемпіон Білорусі - мінська "Юність" (15 вересня, середа).

Раніше "Сокіл" подав заявочний лист на участь у відкритому чемпіонаті Білорусі в Екстралізі сезону 2010/11 р.

До нього увійшли наступні хокеїсти

Воротарі: Ігор Карпенко (ігровий номер - 1), Костянтин Сімчук (20), Михайло Балабан (30);

Захисники: Денис Ісаєнко (43), Андрій Срюбко (6), Сергій Климентьєв (3), Микита Васильєв (5), Костянтин Рябенко (38), Андрій Татаренко (47), Руслан Свиридов (4), В"ячеслав Тимченко (21);

Нападники: Віталій Литвиненко (35), Роман Малов (33), Олександр Матвійчук (18), Валентин Олецький (29), Роман Сальников (37), Дмитро Цируль (55), Микита Буценко (17), Павло Лєгачьов (14), Сергій Черненко (19), Олександр Яковенко (50), Вадим Шахрайчук (10), Костянтин Касянчук (77), Єгор Єгоров (65), Ігор Слюсар (91).

Таким чином, в заявочному списку з 25-ти хокеїстів "Сокола" є поки що лише один гравець 1991 р. н. (Татаренко), в той час, як Регламент ВЧБ в заявку на гру вимагає як мінімум двох. Тренерський штаб команди ухвалив рішення другу "юніорську" вакансію закріпити за гравцем 1992 або 1993 р.н., визначеність з кандидатурою якого наступить вже по завершенню "Укргазбанк Кубка Федерації".

Нагадаємо, що, згідно того ж Регламенту, команда має право здійснювати дозаявки гравців (не пізніше, ніж за 24 години до початку матчу) аж до 31 січня 2011 р. включно.

За матеріалами  ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" розпочне сезон у Броварах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути