середа, 08 вересня 2010 03:32

Найбільше проблем "Сокіл" має в захисті

8 вересня виїзним поєдинком проти "Бреста" клуб "Сокіл" розпочинає новий сезон у Відкритому чемпіонаті Білорусі з хокею. Під час останнього етапу підготовки до нього кияни взяли участь у Кубку Федерації, який відбувся в Донецьку. Перемігши "Харків", київський "Беркут" та донецький "Донбас", "Сокіл" здобув головний трофей, а нападаючого Романа Малова визнали найкращим гравцем турніру.

У Донецьку "Сокіл" виступав експериментальним складом, із незначною кількістю провідних гравців.

— Загалом я задоволений діями команди на цьому турнірі. Не обійшлося і без помилок, особливо в захисті, — каже головний тренер киян Олександр Сеуканд, 59 років.

Через оборону наставник "Сокола" непокоїться найбільше, а надто перед стартом у новому сезоні.

— Витягувати команду доведеться в основному досвідченим гравцям, але без допомоги молодих колег по амплуа їм буде дуже важко. Одним з останніх поповнив колектив ветеран В"ячеслав Тимченко, якому набирати форму доведеться по ходу сезону, — зауважує Сеуканд. — Зате з воротарями проблем немає.

Лінія нападу "Сокола" укомплектована досвідченими хокеїстами.

Домашні матчі київський клуб проводитиме в Броварах

— Під час міжсезоння ми відпрацьовували різні варіанти ланок. Із них і сформували три повноцінні трійки. Саме стільки їх буде, напевно, виходити на лід у поєдинках чемпіонату, оскільки за регламентом нам доведеться заявляти на кожну зустріч двох хокеїстів 1991 року народження або молодших, — констатує головний тренер "Сокола".

Серйозних завдань на сезон перед командою поки що не ставлять. Зі слів Сеуканда, прийнятним результатом у регулярному чемпіонаті стане підсумкове третє місце.

Домашньою ареною "Сокола" стане льодовий майданчик у торговельно-розважальному "Терміналі" у Броварах. Реконструкція столичного спорткомплексу "Атек", де планували приймати суперників, затягується. У перших поєдинках на своєму майданчику "Сокіл" зіграє з латвійським "Металургсом" (13 вересня) та білоруською "Юністю" (15 вересня).

Зараз ви читаєте новину «Найбільше проблем "Сокіл" має в захисті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути