вівторок, 26 жовтня 2010 09:56

"Сокіл" програв другій команді Білорусі

"Сокіл" програв другій команді Білорусі
Київський "Сокіл" в рідних стінах програв "Неману" - 1:4. Кияни знову пропустили першими, хоча до голу команда виглядала дуже добре - і в русі, і в організації атакуючих дій.

Кілька разів кияни на деякий час закривали гостей у зоні і досить впевнено розігрували шайбу. Що до гольової ситуації, то помилку зробила перша п'ятірка - нападники завчасно пішли на зміну, і в підсумку, Олександр Медведєв вивів на побачення з Карпенком лідера команди В'ячеслава Лисичкіна, який не схибив - 0:1.

Господарі аж ніяк не зніяковіли, а практично відразу ж відігралися. Гра йшла за воротами "Немана", велика частина хокеїстів сконцентрувалася на епізоді і шайбі, а Єгоров виявився на самоті на п'ятачку. Екс-нападник гродненців забив у порожній кут - 1:1.

Гродненці поступово почали диктувати супернику свою гру, і в результаті в одній з позиційних атак кияни допустили чергову помилку в обороні. Гості стрімко розіграти комбінацію - 1:2.

Другий період розпочався під диктовку "Немана", в тому ж ключі минув практично весь ігровий час. Синьо-біло-блакитні все частіше помилялися, втрачали позицію, і одного разу захист "Сокола" зовсім не завадив Андрію Глєбову забити третій гол.

Після перерви "Неман" продовжив грати у свій хокей, без оглядки на суперника. Але найголовніше, що воротар гостей Сергій Шабанов наче зачарував рамку - шайба вперто не йшла у ворота, а потрапляла лише на його захист, ключку або пастку. Хоча кидків кияни завдавали дуже багато (всього - 51!) - З різних позицій і на всякий смак. Але - марно! Навіть коли Олександр Сеуканд випустив шостого польового, Шабанов був на висоті. А ось гродненці зуміли вичавити із ситуації максимум. Як тільки кияни втратили шайбу, Олег Горошко відправив її у порожні ворота - 1:4.

Сокіл - Неман 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Шайби: 07:23 Лисичкін (Медведєв) - 0:1; 7:48 Єгоров (Сальников, Ісаєнко) - 1:1; 13:36 Крутіков (Якимович, Єрьомін) - 1:2; 24:53 Глєбов (Крутіков, Якимович ) - 1:3; 57:20 Горошко (Кислий - меньш, порожні ворота) - 1:4

Воротарі: Карпенко - Шабанов

Кидки: 51 - 30

Штраф: 31 - 10

Результати інших ігор:

"Металург" ЖЛ - "Хімік-СКА" - 7:2 (3:1, 1:1, 3:0)

ХК "Гомель" - ХК "Брест" - 4:2 (0:1, 1:1, 3:0)

ХК "Могилів" - "Юність-Мінськ" - 3:5 (1:1, 1:2, 1:2).

Становище лідерів: 1. "Юність" - 53, 2. "Неман" - 44, 3. "Металург" - 43, 4. "Сокіл" - 37.
За матеріалами Турнир, iSport.ua
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв другій команді Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути