пʼятниця, 22 жовтня 2010 11:43

Хокей. Збірна Україна омолодиться перед "Євро-Челленджем"

Хокей. Збірна Україна омолодиться перед "Євро-Челленджем"

Національну дружину Україна очікує масштабне омолодження. На збори перед першим етапом міжнародного турніру "Євро-челлендж", який відбудеться у польському місті Санок з 11-го по 13 листопада, Федерація хокею України запросила дюжину хокеїстів "Сокола".

У матчах проти Росії-2 (11 листопада), Польщі (12) і Голландії (13) на лід можуть вийти воротар киян: Михайло Балабан (20 років); захисники: Микита Васильєв (20), Юрій Гунько (38), Денис Ісаєнко (30), Костянтин Рябенко (27), Руслан Свиридов (22), Андрій Татаренко (19); нападники: Микита Буценко (20), Тарас Бега (27), Євген Секірко (22), Сергій Черненко (26), Олександр Яковенко (31).

З 12-ти "соколят", що викликані до табору збірної України, сім хокеїстів раніше ніколи не надягали светр національної команди - це Балабан, Васильєв, Свиридов, Татаренко, Буценко, Бега та Секірко.

Спочатку планувалося, що до Польщі відправляться і провідні гравці "Сокола", проте ветерани "біло-синіх" взяли тайм-аут, надавши можливість проявити себе у збірній Україні найближчому резерву на чолі з досвідченим Юрієм Гунько, який набирає форму після травми. Якщо Гунько все ж таки візьме участь в листопадовому "Євро-Челленджі", то в поєдинку з господарями йому підкориться солідний рубіж в 150 матчів за збірну Україну - це більше, ніж сумарна кількість ігор в "синьо-жовтій" формі у решти 11-ти хокеїстів "Сокола" нинішнього призову.

Що стосується інших кандидатів у збірну Україну, то крім легіонерів виклик до головної команди країни отримали три представники "Харкова": воротар - Володимир Ткаченко (19 років), нападники - Павло Большаков (24), Олександр Янченко (29) і три повпреда "Донбасу ": воротар - Андрій Безхлібний (21), нападники - Павло Борисенко (23) і Дмитро Ісаєнко (22).

Ну а найбільш інтригуюче питання: хто ж буде новим головним тренером збірної України у Польщі - залишається відкритим.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Збірна Україна омолодиться перед "Євро-Челленджем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути