Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 08:58

"Сокіл" попросить допомоги в Януковича

"Сокіл" попросить допомоги в Януковича
Хокеїст київського "Сокола" Юрій Гунько під час прес-конференції, присвяченій катастрофічному становищу базового клубу збірної України заявив, що команда може бути розформована, а в донецькому "Металурзі" є заборгованість по зарплаті.

Нагадаємо, що власником футбольного "Металурга" і хокейного "Сокола" є голова Ради директорів корпорації "Індустріальний Союз Донбасу" Сергій Тарута.

"Ми знаємо, що в донецькому "Металурзі" начебто є заборгованості по зарплаті за три місяці. Однак доходи футболістів дозволяють їм без особливих проблем це пережити, - зауважив Гунько. - Перед нинішнім сезоном Сергій Тарута пообіцяв нам, що до Нового року всі борги , які існували ще з позаминулого сезону, погасять, але цього не сталося".

"Неодноразово я телефонував у приймальню Тарути, але так і не зміг з ним поговорити. Хотілося б все-таки з ним зустрітися, щоб він нам по-чоловічому сказав, що далі робити - або шукати варіанти працевлаштування, або ще почекати", - додав захисник "Сокола" і збірної України Сергій Климентьєв.

"Ми не можемо просто достукатися до нашого керівництва. Є варіант страйкувати і приблизно половина хлопців підтримує цю ідею. А далі - розформування клубу, дитячої школи?

По суті, це буде кінець українського хокею. Так що ми не хочемо йти на такий крок. З іншого боку, 80 відсотків гравців "Сокола" - це збірна України і це вже хороший важіль впливати на ситуацію. Будемо писати міністру спорту Равілю Сафіулліну та президенту України Віктору Януковичу", - пообіцяв воротар Костянтин Сімчук.

Повідомлялося, що в середу, 13 жовтня, київський "Сокіл" вдома з мінімальним рахунком 2:1 переграв Могильов (колишнє "Хімволокно").

Нагадаємо, що в червні цього року, ХК "Будівельник" (Київ) відмовився від участі в розіграші КХЛ у сезоні-2010/2011. Причиною відмови стала відсутність арени.
За матеріалами Террикон, Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" попросить допомоги в Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути