субота, 07 листопада 2009 12:42

"Сокіл" може втратити трьох хокеїстів

"Сокіл" може втратити трьох хокеїстів

Дворазовий чемпіон Росії у складі магнітогорського "Металурга" і казанського "Ак Барса" Сергій Климентьєв (на фото) отримав запрошення повернутися в КХЛ. Атакуючого захисника кличе до себе аутсайдер - чеховський "Витязь" на чолі з Майком Крушельніцькі.

За словами Климентьєва, він не поспішає з переходом у "Витязь", оскільки сподівається, що фінансова ситуація в "Соколові" зміниться на краще.

А чемпіон Білорусії у складі мінського "Динамо" (2007) захисник Дмитро Толкунов переходить в мінську "Юність". Очікується, що в команді Михайла Захарова 30-річний українець виступатиме в парі зі своїм співвітчизником українцем Артемом Остроушком.

Вакансія для легіонера з України в "Юності" з"явилася після того, як 30-річний росіянин Олексій Деніскін оформив білоруське громадянство.

Тим часом, діаспора українців в Казахстані може розширитися ще одним українцем. "Бейбарис" з Атирау розраховує підсилити свій склад відважним захисником "Сокола" Володимиром Алексюком.

Остаточну відповідь казахам 22-річний Алексюк поки не дав, розраховуючи, що сьогодні-завтра фінансова ситуація в "Соколі" налагодиться. Нагадаємо, що кольори "Бейбариса" з нового сезону захищає екс-"сокол" Вадим Селіверстов, український захисник Руслан Борисенко і його молодший брат Павло Борисенко.

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" може втратити трьох хокеїстів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути