Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2007 13:51

"Сокіл" гратиме в Палаці спорту

Більшість домашніх матчів російської вищої ліги "Сокіл" грав у броварському спорткомплексі "Термінал". Арена має сучасну інфраструктуру, але віддалене розташування створює безліч незручностей київським уболівальникам. Але тепер у "Сокола" з"явиться можливість проводити свої ігри в Палаці спорту, повідомляє "Газета по-киевски".

– Ми ще з серпня вели переговори з керівництвом Палацу спорту, але фактично вся осінь у них була забита іншими заходами, – говорить генеральний менеджер київського "Сокола" В"ячеслав Завальнюк. – Розірви Палац спорту контракт з кимось зі своїх клієнтів, і їм довелося б виплачувати значні неустойки. Але як тільки у графіку Палацу почали з"являтися "вікна" – вони пішли нам назустріч. Перші матчі в Києві ми проведемо 21–22 грудня з пензенським "Дизелем". Думаю, що вартість квитків на домашні ігри при цьому залишиться колишньою – близько 10 гривень. Договір між "Соколом" і Палацом спорту розрахований до кінця регулярного сезону (тобто до кінця лютого).

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" гратиме в Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути