понеділок, 29 вересня 2008 14:04

"Скоро у Шевченка буде шанс проявити себе" - Анчелотті

"Мілан" "вилікувався" від похмурого старту в чемпіонаті, але, не дивлячись на це, Роналдіньо та Шевченко повинні давати команді більше, ніж зараз", - такими словами головний тренер "Мілана" почав післяматчеву прес-конференцію.

"Я думаю, ми на правильному шляху. Багато хто говорить, що ця перемога нічого не означає, і рано ще про щось говорити. Визнаю, у нас був неправильний план розвитку, але зараз ми виправили ситуацію, і через 10 днів повернемося на свій рівень", - пообіцяв Карло.

"Роналдіньйо ще не готовий на 100 відсотків, але те, що він робить на тренуванні, відрізняється від гри на полі. Адреналін в матчі примушує його значно підняти свій темп. Він повинен продовжувати наполегливо трудитися. Діньйо - нетиповий гравець, і ми повинні знайти йому правильну позицію на полі"

"Шевченко помітно прогресує і вийшовши на заміну сам собі створив голевий момент, завдав прекрасного удару під перекладину, завдавши проблем Сезару. Андрій, як і Роналдіньйо, повинен повністю відпрацьовувати на тренуваннях і набирати свою форму. Скоро у нього буде шанс проявити себе на полі", - цитує слова Карло Channel4.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Скоро у Шевченка буде шанс проявити себе" - Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути