четвер, 08 квітня 2010 20:50

"Селекціонери "Будівельника" звернуть увагу на гравців "Сокола" - Брезвін

"Селекціонери "Будівельника" звернуть увагу на гравців "Сокола" - Брезвін

На засіданні виконкому Федерації хокею Білорусі стало відомо, що київський "Сокіл" в сезоні-2010/11 має намір продовжити виступи в Екстралізі сусідського чемпіонату (старт в першій декаді вересня).

У наступній першості Екстраліги планується участь 14 клубів, серед яких будуть і три зарубіжні команди: український "Сокіл", латвійські "Металургс" та "Динамо-Юніорс". Іноземці підтвердили своє бажання виступати у наступному чемпіонаті Білорусі. Причому від української сторони на виконкомі нікого не було, зате з Києва прийшов лист із підтвердженням продовження участі "Сокола" у ВЧБ.

Інформацію "Gazeta.ua" прокоментував президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

"Точно ми це будемо знати, коли клуби зроблять відповідні заявки. З керівництвом "Сокола" у мене ще не було розмови на цю тему, тому підтвердити цю інформацію я не можу. Хоча наміри продовжити виступи у білоруській Екстралізі чи вступити в Молодіжну хокейну лігу Росії є."

Раніше російська преса писала, що київські "Будівельник" і "Сокіл" можуть виступати в КХЛ єдиною командою.

"Ми розуміємо, що рівень КХЛ дуже високий. На мій погляд деякі гравці "Сокола" йому відповідають. "Будівельник" може підписати з ними договори. Ми домовились з клубом, що основу команди мають складати українські хокеїсти. Можливо серед них будуть ті гравці, які виступають у білоруському чемпіонаті, в КХЛ та в чемпіонатах інших країн. Думаю, селекціонери "Будівельника" звернуть увагу і на гравців "Сокола" також." - вважає Брезвін.

Нагадаємо, цього сезону "Сокіл" дійшов до півфіналу Відкритого чемпіонату Білорусі, де програв майбутньому чемпіону мінській "Юності".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Селекціонери "Будівельника" звернуть увагу на гравців "Сокола" - Брезвін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути