неділя, 22 серпня 2010 16:00

"Шахтар не грає на контратаках" - Луческу

"Шахтар не грає на контратаках" - Луческу
Учора в матчі 7-го туру чемпіонату України луцька "Волинь" поступилася на своєму полі донецькому "Шахтареві" - 0:1.

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": "Я чекав, що сьогоднішня гра буде важкою. Складно мотивувати гравців на такі ігри. Вони думають, що якщо команда знаходиться внизу таблиці, то її легко можна обіграти. Ми сьогодні грали проти дуже добре фізично підготовленого суперника, дуже агресивного, який бився від першої до останньої хвилини. Кожен без винятку гравець "Волині" залишив всі сили на полі, щоб домогтися позитивного результату.

Ми ж, на жаль, підлаштувалися під гру господарів. Не грали в свою гру, будемо говорити так. Таким чином, думаю, ми втратили перші 45 хвилин. А в другому таймі на поле вийшла команда, більш націлена на те, щоб забивати і атакувати. Ми мали більшу перевагу, ніж у першому таймі, і створили достатньо моментів для того, щоб забити гол. І я вважаю, що ми заслужили цей гол. Може бути, якийсь рикошет був не зовсім логічним, але ми його заслужили, адже там опинився наш гравець. Тому ми забили.

Наша команда не грає на контратаках. Ми завжди атакуємо. Просто ми були дуже повільними в атаці сьогодні, так я можу сказати. У принципі, контролювали гру, але великої гостроти біля воріт суперника не створили. За великим рахунком, ми в першому таймі не створили навіть одного гольового моменту. Були в якійсь мірі розслаблені, напевно, і при останньому пасі, і в завершальній стадії атаки. Було дуже багато технічного браку, що не властиво команді - я кажу про перший тайм. На другий тайм ми вийшли більш мобілізованими і показали інший футбол.

Ще раз хочу сказати, що ми чекали такої важкої гри. Вона виявилася такою завдяки нашому суперникові, який зіграв добре. Сьогодні "Волинь" на полі виглядала дуже хорошою командою".

Віталій Кварцяний, головний тренер "Волині": "Мені не соромно за свою команду. Футбол був хороший. Хлопці дуже старалися. Шкода, що не могли в деяких моментах зіграти чіткіше й організованіше в атаці. Думаю, не повинні були програвати. Хоча в другому таймі хвилин десять "Шахтар" нас сильно притиснув, а ми зробили технічну помилку - не розібралися, і шкода, що пропустили цей гол. Потрібно працювати. Перш за все, над функціональною підготовкою. Все це наслідки того, що ми недоукомплектовані тими гравцями, на яких розраховували".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФК "Шахтер"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар не грає на контратаках" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути