Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 08:59

"Шахтар" у Лізі чемпіонів покаже ТРК "Україна"

"Шахтар" у Лізі чемпіонів покаже ТРК "Україна"

Після придбання субліцензії на показ Ліги чемпіонів ТРК "Україна" відновить вихід програми "Ніч Ліги чемпіонів". Про це повідомив директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов.

За його словами, угода щодо придбання прав на Лігу чемпіонів підписана за тією ж схемою що і в попередні роки, коли канал показував турнір.

"Матчі Ліги чемпіонів виходять у вівторок і середу, і ми придбали один з цих днів - 50% цих прав, знаючи, що ми отримаємо всі матчі "Шахтаря" у груповому раунді. Ми будемо показувати один матч у прямому ефірі, і ще один у записі. - зазначив він.

"Ми відразу планували купівлю 50% прав, адже канал будується на різних лінійках, в тому числі і серіальних, тому перевантажувати сітку виключно чоловічим продуктом не можна".

А ось другу субліцензію на цей турнір поки ще ніхто не придбав.

"Якщо "Динамо" переможе "Аякс" і ще одна українська команда вийде в турнір, тоді, за моїми припущеннями, серед наших каналів з'являться бажаючі купити права на іншу частину", - додав він.

Також пан Денисов зазначив, що в даний час ведуться переговори щодо купівлі прав на Лігу Європи для телеканалу "Футбол", які повинні закінчитися до кінця серпня.

За матеріалами Телекритика

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у Лізі чемпіонів покаже ТРК "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути