середа, 26 січня 2011 15:11

"Шахтар" здобув першу перемогу в ОАЕ

"Шахтар" здобув першу перемогу в ОАЕ

Донецький "Шахтар" сьогодні, 26 січня, провів заключний матч на міжнародному турнірі "Dubai Cup" в ОАЕ. У матчі за 5-те місце команда Мірчи Луческу переграла празьку "Спарту" з рахунком 2:1.

"Шахтар" повів в рахунку вже на шостій хвилині гри. Ракицький майже з центру поля віддав пас на Косту, який вийшов один на один з голкіпером і, обігравши його, забив м'яч у порожні ворота.

Через шість хвилин "гірники" подвоїли рахунок. Мхітарян з правого флангу навісив на Адріано, який відправив м'яч у ліву від воротаря "дев'ятку" воріт. Перед самою перервою чехи відіграли один м'яч завдяки голу Кадлеця.

У другому таймі гра йшла під диктовку "Шахтаря", але більше забитих голів у цьому матчі не було. Таким чином, донеччани здобули першу перемогу на зборі в Еміратах.

"Спарта" - "Шахтар" 1:2

"Шахтар": Пятов, Срна (Кривцов, 74), Чигринський, Ракицький, Хюбшман (Гай, 74), Коста, Адріано (Морено, 71), Мхітарян (Жадсон, 55), Рац, Вілліан (Тейшейра, 67), Віценець (Іщенко, 87)

Попередження: Рац, 53

Голи: Кадлец 45 - Коста 6, Адріано 12

Нагадаємо, раніше на груповому етапі "Dubai Cup" "Шахтар" спочатку програв чемпіону Саудівської Аравії "Аль-Гілале" (1:3), а потім розгромно поступився словацькій "Жиліні" (2:5).

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" здобув першу перемогу в ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути