вівторок, 27 квітня 2010 13:11

"Шахтар" з "Динамо" розсудять іноземці -- офіційно

"Шахтар" з "Динамо" розсудять іноземці -- офіційно

Центральний матч другого кола Прем"єр-ліги "Шахтар" - "Динамо", який відбудеться 5 травня, розсудить іноземна бригада арбітрів.

Таке рішення прийняв виконком ФФУ на засіданні в Києві, у вівторок 27 квітня. Єдиним, хто голосував проти запрошення іноземців, був віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.

"Він сьогодні у нас юрист, тому він проти", - прокоментував це керівник ФФУ Григорій Суркіс.

За словами Суркіса, рішення запросити іноземців на матч "Шахтар" - "Динамо" буде винятком з регламенту чемпіонату. Іноземців також можуть запросити на "золотий" матч у разі, якщо лідери наберуть рівну кількість очок.

Рішення ухвалене за поданням "Динамо". Представники "Шахтаря" не заперечували проти такого рішення. Клуб-ініціатор повинен сплатити всі витрати, пов"язані із запрошенням іноземної бригади арбітрів.

Разом виконком і особисто Григорій Суркіс виступили проти запрошення іноземців на матчі 28 туру "Таврія" - "Карпати" (1 травня) і фінал Кубка України між донецьким "Металургом" і і тієї ж "Таврією".

В свою чергу у коментарі Gazeta.ua головний тренер львівських "Карпат" Олег Кононов пояснив необхідність присутності на матчі "Карпат" з "Таврією" іноземної бригади арбітрів "тенденцією сімферопольського суддівства".

За матеріалами turnir.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" з "Динамо" розсудять іноземці -- офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути