четвер, 28 жовтня 2010 12:02

"Шахтар" продовжив контракт з найкращим бомбардиром сезону

"Шахтар" продовжив контракт з найкращим бомбардиром сезону
Основний форвард "Шахтаря" Луїс Адріано на своїй сторінці в мережі мікроблогів Twitter повідомив про те, що досяг угоди з клубом про продовження свого контракту до 2015 р.

"Я продовжив контракт з "Шахтарем" до 2015 року. Радий залишатися в команді. А тепер - до бою!" - Написав на своїй сторінці на Twitter найкращий бомбардир донеччан цього сезону Луїс Адріано ще перед матчем з ФК "Полтава" у Кубку України.

Однак, у стартовому складі бразильця не було, а з'явився він на полі лише на 57-й хвилині, замінивши свого співвітчизника Бруно Ренана, який дебютував за "Шахтар". Відзначити голом продовження контракту Луїсу Адріано завадив його ж одноклубник Тарас Степаненко, який в одній з атак наприкінці матчу незрозуміло навіщо торкнувся м'яча і змусив суддю зафіксувати офсайд. Якби торкання не було, бразилець просто забив би гол у порожні ворота полтавчан.

Нагадаємо, в 1 / 8 Кубка України ФК "Полтава" поступився "Шахтареві" з рахунком 0:2, а сам Адріано вірно спрогнозував рахунок матчу.

У нинішньому сезоні бразильський форвард забив 11 голів в 18 матчах: 4 голи у Прем'єр-лізі, 3 голи у Кубку України, 2 голи в Суперкубку Україні і ще 2 у Лізі Чемпіонів.
За матеріалами Korrespondent.net, Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" продовжив контракт з найкращим бомбардиром сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути