четвер, 20 травня 2010 11:56

"Шахтар" посперечається з "Інтером" і "Міланом" за гравця збірної Бразилії

"Шахтар" посперечається з "Інтером" і "Міланом" за гравця збірної Бразилії

За інформацією італійських ЗМІ, донецький "Шахтар" вступив у кокуренцію з "Інтером" і "Міланом", щоб запросити до себе півзахисника "Роми" Жуліо Баптісту (28 років).

Атакуючий півзахисник їде на чемпіонат світу у складі збірної Бразилії, але от чи повернеться він після ПАР в Рим, поки не ясно. Принаймні, подейкують, що Клаудіо Раньєрі готовий відпустити цього гравця в іншу команду.

Трансферна вартість бразильця - близько шести мільйонів євро. У сезоні Баптіста у всіх турнірах зіграв за "вовків" 29 матчів і забив п'ять м'ячів. За національну команду, в якій він виступає з 2001 року, провів 43 гри і забив сім м'ячів.

З 2003 по 2005 роки грав за іспанську "Севілью", яка купила його за 1,75 мільйона фунтів стерлінгів. З 2005 по 2008 роки він грав в іспанському клубі "Реал" Мадрид. З серпня 2006 року по серпень 2007 року був орендований англійським клубом "Арсенал". 15 серпня 2008 Жуліо Баптіста перейшов в італійську "Рому". Сума трансферу бразильця склала 9 мільйонів євро.

З 2001 року Баптіста грає у складі збірної Бразилії.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" посперечається з "Інтером" і "Міланом" за гравця збірної Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути