середа, 08 квітня 2009 18:15

"Шахтар"" двічі поспіль погано не грає" - Даріо Срна

"Шахтар"" двічі поспіль погано не грає" - Даріо Срна

На передматчеву прес-конференцію наставник "гірників" Мірча Луческу прийшов разом з капітаном Даріо Срною. Перші питання журналістів були адресовані хорватському півзахисникові:

- Даріо, ви спілкувалися з Брандау? Що він говорив про свою нову команду?

- Так, я спілкувався з Брандау. Він зараз гравець "Марселя", тому у нього, напевно, є свої секрети з приводу своєї нової команди. Він їх не розкриє. Найголовніше, що ми вже дивилися ігри "Марселя" і постараємося до завтрашньої гри добре вивчити суперника, а також спробувати утілити в життя все те, що нам розповість Містер.

- Невдача в Запоріжжі відбилася на настрої команди?

У цей момент в спілкуванні прийняв участь головний тренер "гірників" Мірча Луческу: - Ця невдача відбилася на моєму настрої.

Даріо Срна: - Я шість років в "Шахтарі". Після виступу в збірних у нас завжди виникають проблеми в грі. Ми турбувалися після поразки в Запоріжжі. Але ми всі професіонали і вже думаємо про завтрашній матч. Я упевнений, що "Шахтар" не може зіграти дві гри поспіль погано.

- Той факт, що Брандау не зможе прийняти участі в завтрашньому матчі, є перевагою для вашої команди? Все-таки він дуже добре знає гравців "Шахтаря".

- Звичайно, Брандау - хороший футболіст. Він був дуже важливим гравцем в нашій команді. Але ми концентруємося на власній грі. Завтра все залежатиме від нас.

- Ви говорили, що дивилися відео матчів "Олімпіка". Які ви можете виділити слабкі і сильні сторони цієї команди?

- Звичайно, я не розповім, як ми гратимемо проти французької команди. "Олімпік" - сильний суперник, який бореться за звання чемпіона Франції. Тому ми поважаємо "Олімпік". Але вони, напевно, знають, що ми приймали тут великі європейські команди. Повторюся, завтра все залежатиме від нас.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар"" двічі поспіль погано не грає" - Даріо Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути