Ексклюзиви
неділя, 25 січня 2009 15:30

"Рубін" зганьбив себе і російський чемпіонат" - Мутко

Президент Російського футбольного союзу Віталій Мутко висловив подив з приводу несерйозного ставлення деяких клубів до Кубка Співдружності, який щорічно проходить в Москві в січні. Зокрема, розкритикував ті клуби, які присилають на турнір дублюючі склади.

"Унікальний у всіх сенсах турнір, а ми весь час намагаємося захищати російські і українські команди, які присилають сюди незрозуміло які склади. Не треба нікого захищати. Вважаю, що "Рубін" зганьбив себе і російський чемпіонат. Вони прислали сюди шість гравців основного складу, і мені дійсно тривожно: як вони гратимуть в Лізі чемпіонів? Де вони готуватимуться? Грати з другосортними клубами в Туреччині?

Ви подивіться, який рівень суперників тут, на Кубку Співдружності: грай, тренуйся, готуйся! Ми унікальна країна, по чотири місяці готуємося до сезону, ще місяць узяли на підготовку в червні. Коли ж ми у футбол гратимемо? І при цьому платимо величезні гонорари. Але якщо це влаштовує власників клубів, що тут поробиш?" - передає слова Мутко "Чемпіонат.ру".

Нагадаємо, що чемпіон Росії "Рубін" вибув з боротьби на Кубку Співдружності вже після групової стадії.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" зганьбив себе і російський чемпіонат" - Мутко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути